Популярний сервіс блогів Livejournal збирається допомогти популярним авторам заробляти гроші на своїх публікаціях. На сайті повинен з’явитися оновлений блок для розміщення рекламних оголошень, а також заробляти можна буде завдяки репостам інших авторів, або ж навпаки – власних записів. Гроші за рекламу будуть платити у внутрішній валюті проекту, але їх можна буде обмінювати на звичайні гроші.

Лого LiveJournal

Адміністрація Livejournal збирається зробити крок назустріч популярним авторам щоденників на сайті. Представник Livejournal в Росії Ілля Дронов розповів, що першим важливим впровадженням стане спеціальний оновлений блок для розміщення рекламних оголошень на своїй сторінці на сайті. Він дозволить блогерам розміщувати рекламні оголошення та з точністю їх налаштовувати. При цьому, за рекламу на своїй сторінці автор зможе отримувати гроші.

В адміністрації заявляють, що розширена можливість розміщення реклами у блогах стане гарним інструментом для отримання прибутку. Для прикладу, був озвучений реальний варіант суми заробітку на блозі. Так, якщо реклама збере близько 3600 жетонів на сайті за місяць, то це буде еквівалентом суми у близько 850 доларів. Окрім цього, можна буде ще й заробляти на репостах. Автор зможе отримувати гроші за популярний репост чийогось запису, або ж навпаки, за репост свого запису. У блозі навіть можна буде встановити стягнення плати за кожен репост власного запису іншими авторами. Як повідомляється, зароблені жетони можна буде легко обмінювати на реальні гроші – рублі, або долари.

Владимир Костенко

Добавить комментарий