Міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne, що належить Віктору Пінчуку, повідомила про завершення угоди щодо входження компанії, що знаходиться під мандатом групи, в якості стратегічного партнера в сервіс колективних покупок Pokupon.

Лого Покупон

Угода є частиною стратегії групи, спрямованої, зокрема, на розвиток діяльності в сегменті інтернет-комерції, – повідомляється в офіційному релізі за результатами угоди.

Коментуючи угоду, Генеральний директор – Президент EastOne Геннадій Газін повідомив: «Індустрія електронної комерції у світі за останні два роки показує стрімкий ріст. Стратегічне партнерство в Pokupon – це наш перший серйозний крок в інтернет-бізнесі в Україні. Ми плануємо використати наявну експертизу і можливості для розвитку цього проекту і запуску нових».

Рівно рік тому, в грудні 2010 року Олександр Ластовський, керівник Покупону, розповів в інтерв‘ю, що власники сервісу не планують ближчим часом продавати його.

В червні 2011 року Bigmir.net та сервіс знижок Покупон запустили спільний продукт, який побудований на концепції white label.

EastOne – міжнародна інвестиційно-консалтингова група, що надає послуги у сфері стратегічного і інвестиційного консультування по управлінню активами з високою галузевою і географічною диверсифікацією. Компанія створена в 2007 році українським бізнесменом Віктором Пінчуком.

Інвестиційний портфель активів, що знаходяться під мандатом EastOne, охоплює більше 20 бізнесів і широкомасштабних проектів, у тому числі трубно-колісну компанію «ІНТЕРПАЙП» і медіа-активи (телегрупа StarLightMedia, що об’єднує телеканали Новий, ICTV, СТБ, а також супутниковий телеканал QTV і музично-розважальні канали М1 і М2; газета «Факти і коментарі»; видавництво «Економіка» (журнал “ИнвестГазета”, газета “СПРАВА”, ТОП-100) та інші). Пост Генерального директора – Президента групи EastOne обіймає Геннадій Газин.

Максим Саваневський

Добавить комментарий