Найбільша соціальна мережа в світі придбала сервіс Little Eye Labs, що займається розробкою програмного забезпечення для аналізу ефективності роботи додатків для пристроїв на базі ОС Андроід. Що цікаво, співвласником сервісу є фонд Вікторії Тігіпко, який інвестував у сервіс на стадії його запуску.
Facebook
Можна із упевненістю сказати, що венчурний фонд «TA Venture» Вікторії Тігіпко чудово відчуває, куди інвестувати гроші. Це ще раз доводить нещодавня угода сервісу Little Eye Labs із інтернет-гігантом Facebook – маленьку компанію придбали і тепер усі її засновники будуть працювати на найбільшу в світі соціальну мережу. Скоро усі працівники офісу сервісу переїдуть на нове робоче місце – у Каліфорнію, в штаб-квартиру Facebook.

Little Eye Labs – це сервіс, що автоматично аналізує ефективність роботи додатків для пристроїв на базі ОС Андроід. Програмне забезпечення було випущено у квітні 2013 року, а вже через 2 місяці в сервіс інвестував фонд Вікторії Тігіпко. Що цікаво, усі розробники, що працюють в сервісі Little Eye Labs, до цього працювали в ІВМ. Купівля сервісу інтернет-гігантом Facebook ще раз доводить успішність та перспективність проекту.

В. Костенко

Добавить комментарий