Інтернет-магазин Rozetka.ua, який був зупинений 19 квітня Податковою службою, може відновити свою роботу вже с наступного тижня або навіть раніше. Адміністрація українського Інтернет-гіганту тримає зв’язок із клієнтами та усіма користувачами через свою сторінку у соцмережі Фейсбук.

Лого Rozetka.ua

Наразі робота сайту частково відновлена, але виконати замовлення клієнтів в компанії не можуть. Така можливість, сподіваються в компанії, буде відновлена із понеділка-вівторка наступного тижня – повідомляє сторінка Rozetka.ua на Фейсбуці. Планується виконати спочатку усі замовлення, за які надійшла передоплата. Адміністрація сайту вибачилася за тимчасові незручності та обіцяє виправити ситуацію найближчим часом.

Нагадаємо, що 19 квітня податкова зупинила роботу найбільшого в Україні онлайн-магазину Rozetka.ua. Інтернет-ресурс звинувачують у несплаті податків на суму близько 7 млн. гривень. Після зупинення роботи магазину, сайт Податкової служби також почав працювати із суттєвими перебоями. Зараз Rozetka.ua працює через німецький хостинг, але в роботі спостерігаються також перебої. Керівництву компанії загрожує до 10 років позбавлення волі, якщо вони не заплатять державі 7 млн грн – таку заяву звечора поширила Державна податкова інспекція.

Владимир Костенко

Добавить комментарий