Цього року на Дні Інвестора в алеї стартапів буде представлено, як і минулого року 150 стартапів, половина з них – українські, 25% – російські, і ще чверть – з інших країн Центрально-Східної Європи, – повідомила сьогодні Вікторія Тігіпко, співзасновника та керуючий директор фонду TA Venture, співорганізатор конференції.

Логотип Investor Day

Частка українських стартапів знизилась в порівнянні з минулим роком. Це, за словами Вікторії, відповідає стратегії конференції – бути головною подією в сфері стартапів Центрально-Східної Європи. Наступного року організатори планують знизити сумарну частку стартапів з України та Росії до 50%.

Якість стартапів, що реєструються цього року, значно вища, ніж минулорічні. Денис Довгополий, засновник інкубатора GrowthUP та співорганізатор Дня Інвестора, повідомив, що суттєво зменшилась кількість відверто слабких проектів.

Новацією цього року стане startup competition, під час якого найкращі стартапи матимуть можливість презентуватись перед всіма учасниками Дня Інвестора, відповідати на каверзні запитання від експертів ринку та своїх конкурентів.

День Інвестора Центральної та Східної Європи (IDCEE) – щорічна міжнародна конференція в галузі інтернет-технологій та інновацій. Організаторами конференції є венчурний фонд TA Venture та інкубатор стартапів GrowthUP.

Цього року День Інвестора відбуватиметься 25 та 26 жовтня.

Источник

Добавить комментарий