17 червня 2010 року компанія «Контрактовий дім», що займається розробкою комплексних сучасних програмно-технічних рішень, орієнтованих на організацію миттєвих платежів через ПТКС (термінали самообслуговування) уклала з ТОВ «АСТЕЛІТ» (ТМ «Life») Договір на приймання платежів через свою мережу терміналів.

Як зазначає комерційний директор компанії EasySoft Роман Кисельов: «На сьогодні фінансова компанія «Контрактовий дім» є єдиною компанію в Україні, що співпрацює з ТОВ «АСТЕЛІТ» (ТМ «Life») за Договорами приймання платежів та реалізації електронних ваучерів. Це стало можливим завдяки наявності у складі групи компаній фінансової компанії, що має ліцензію на здійснення грошових переказів, які є операціями на фінансовому ринку. Тому ТОВ «АСТЕЛІТ» уклала саме з нами відповідні договори, і, за останньою інформацією, що є у нас, з жодним іншим учасником ринку компанія не має відповідних домовленостей».

Довідка про групу компаній. Компанія EasySoft, що була створена на початку 2007 року, є розробником система прийому платежів EasyPay. На сьогоднішній день роботу системи забезпечує група компаній, що впроваджує передові технологічні рішення у галузі процесування платежів, а саме: ТОВ «Ізі Софт», ТОВ «Українська платіжна система», Фінансова компанія «Контрактовий дім». Група надає широкий спектр послуг як з прийому готівкових мікроплатежів, так і здійснення еквайрингу платіжних карток міжнародних платіжних систем у відповідністю з міжнародними стандартами інформаційної безпеки PCI DSS. Кількість пунктів прийому платежів у вигляді терміналів самообслуговування, складає більше 2000 одиниць. Кількість користувачів послугами компанії на травень місяць 2010 року склала 475 000.

Прес-служба: press.easypay@gmail.com, тел. (044) 4655755.

EasyPay

Добавить комментарий