Представництво компанії «Google» в Україні оголосило про запуск проекту власної всесвітньої спільноти для педагогів та е-commerce-академії для бізнесменів Google Educator Group.
geg
GEG — це проект, в рамках якого викладачи обмінюються один із одним своїм досвідом, приділяючи увагу використанню веб-технологій у навчанні. Для прикладу, технології компанії «Google» можна використовувати при вивченні іноземної мови – онлайн-перекладач від компанії вважається одним із універсальних продуктів, який дозволяє не лише перекласти будь-яке слово чи вислів, а й прослухати, як вони звучать замість старого методу використання транскрипції. Онлайн-перекладач дає змогу побачити приклади використання слова і частоту його вживання, що суттєво допомогає учням.

Ще одним яскравим прикладом використання продуктів «Google» у навчальному процесі є такий продукт як мапи, які дозволяють швидко знаходити країни, міста та поселення, вимірювати відстань між ними, ознайомитися із особливостями ландшафту та багато іншого. Завдяки супутниковій мапі можна легко визначити тип місцевості, кількість водойм, лісів та поселень на ній.

Що стосується е-commerce-академії для бізнесменів, то в ній майбутні підприємці зможуть навчитися основам створення інтернет-бізнесу у доступній та цікавій формі. Програма включає в себе конференцію, що має відбутися в Києві незабаром, а також курс онлайн-семінарів. Програма стартує в вересні 2015 року. Участь у ній безкоштовна.

В. Костенко

Добавить комментарий