Компанія Яндекс оголосила про нову послугу, за допомоги якої віртуальні гроші можна швидко перерахувати на банківську карту. Раніше компанія відкрила таку можливість для власників карток MasterCard, тепер же гроші із сервісу можна переказати і на картки системи Visa.

Лого Яндекс.Денег

Система Яндекс.Деньги стає все ближчою до користувачів і слідом за лідером ринку, сервісом Вебмані, запустила можливість виводу грошей на банківські картки. Проте, їхній конкурент запровадив таку послугу вже досить давно. Тож відтепер усі власники карток Visa в Україні, Росії та деяких інших країн СНД зможуть перераховувати свої віртуальні гроші на картку й розраховуватися нею, або ж знімати готівку з будь-якого банкомату.

Для здійснення операцій необхідно лише вказати номер вашої картки, гроші зараховуються протягом 1-2 днів. Така можливість значно спростить процедуру виводу грошей із системи Яндекс.Деньги. Обмеження на перерахування коштів для ідентифікованого гаманця становить 7500 грн., для анонімного – 4000 грн. Комісія сервісу за операцію становить 3%+4 грн, що становить більшу суму, ніж пропонує система Вебмані. Нещодавно Яндекс.Деньги запустив аналогічний сервіс поповнення карток MasterCard, тож відтепер віртуальними валютами із гаманця можна поповнити більшість банківських карток.

Владимир Костенко

Добавить комментарий