25 та 26 жовтня в Києві відбудеться IDCEE (День Інвестора Центральної та Східної Європи) – щорічна міжнародна конференція в галузі інтернет-технологій та інновацій.

Логотип IDCEE

IDCEE-2011 відрізнятиметься від минулорічного кількістю професійних майданчиків для нетворкінгу, які працюватимуть паралельно упродовж двох днів. Буде алея-стартапів, де, як і минулого року, будуть представлені інтернет-проекти. За словами Дениса Довгополого, співорганізатора конференції, свої заявки подали стартапи з 14 країн Європи та Північної Америки.

Найкращий стартап, що здобуде перемогу на IDCEE отримає можливість презентувати себе на Seedcamp.

Цього року на Дні Інвестора в алеї стартапів буде представлено, як і минулого року 150 стартапів.

Новацією цього року стане startup competition, під час якого найкращі стартапи матимуть можливість презентуватись перед всіма учасниками Дня Інвестора, відповідати на каверзні запитання від експертів ринку та своїх конкурентів.

Цього року суттєво розширилось і покращилось коло спікерів. З програмою заходу детальніше можна ознайомитись тут.

Реєстрація в конференції є платною. Останній день реєстрації — п’ятниця. Але ті, хто хоче отримати 60% знижку, можуть скористатись нею ще сьогодні. Для цього на сторінці реєстрації необхідно ввести промокод, що дає право на знижку.

Промокод не складно знайти, якщо погуглити, або ж залиште свій імейл в коментарях до цього запису, і ми вам перешлемо його.

Источник

Добавить комментарий