В Україні відкрилося представництво російського сервісу групових знижок КупиКупон. Поки що сервіс доступний лише для жителів столиці, найближчим часом КупиКупон запуститься у Харкові, Дніпропетровську, Донецьку та Одесі.

Логотип КупиКупон

КупиКупон працює за схемою відомого сервісу Groupon, співпрацюючи з різноманітними закладами (ресторани, курси, виставки, розваги, тощо), які надають користувачам від 50% до 90% знижки за умови великої кількості людей, які одночасно придбають купон.

В офіційному релізі компанія повідомила, що до кінця цього року планує залучити півмільйона клієнтів в Україні. Що, мяко кажучи, є малореальним.

Цікаво, що до російського офісу компанії приєднався Олег Хаджинов, колишній директор відділу аналітики британського офісу Groupon.

В Україні вже працюють подібні сервіси – Покупон, Biglion, а також Groupon, який придбав свого російського клона Darberry, який також був представлений в Україні. В своєму інтерв’ю Покупон розповів, що до кінця цього року проект планує вийти на самоокупність.

Источник

Добавить комментарий