Таксі Uber, якщо НБУ не буде гальмувати процес, може запрацювати в Києві вже в кінці березня – про це пише на своїй сторінці у Facebook позаштатний радник мера Львова Андрія Садового з питань інновацій і інвестицій Ілля Кенігштейн.
Uber
За словами Іллі, незабаром в Україну приїде команда сервісу для того, щоб на місці пересвідчитись, як іде процес підготовки до запуску. Наступним українським містом, де буде присутній Uber, стане Львів.

Нагадаємо, що наприкінці лютого стало відомо, що Uber в Україні буде представлений українською юридичною особою, а управління компанії здійснюватиметься командою місцевих фахівців.

Офіційні умови роботи Uber в Україні (тарифи і умови співпраці з водіями-партнерами) буде оголошено в день запуску сервісу.

Uber – американська компанія, що створила однойменний мобільний додаток для пошуку, виклику та оплати таксі або приватних водіїв. Додаток доступний у більш ніж 200 великих містах в 55 країнах світу. На сьогодні капіталізація компанії перевищує $60 млрд, і вона є однією з найдорожчих ІТ-компаній в світі.

Добавить комментарий