Лого ПриватБанка

ПриватБанк запустив новий сервіс для взаєморозрахунків між приватними особами та компаніями – платіжні сторінки.

Щоб отримати переказ, плату за товари або послуги, тепер потрібно просто надіслати покупцеві посилання на свою платіжну сторінку LiqРay електронною поштою, у месенджері або SMS. Для оплати достатньо пройти за посиланням на платіжну сторінку одержувача, ввести суму платежу та натиснути зелену кнопку.
223
За словами Олександра Вітязя, який курує у банку весь ІТ-напрямок, новий сервіс допоможе вирішити проблему шахрайства під час продажу товарів на онлайн-майданчиках, оскільки для отримання грошей не потрібно передавати номери карток, інші особисті дані. Відкриття платіжної сторінки займає всього 3 хвилини. Сервіс доступний як приватним особам, так і компаніям, а реєстрація на LiqРay безкоштовна.

В сервісі також можна скористатись функцією захищених платежів, завдяки якій надходження грошей на рахунок продавця відбувається після того, як покупець підтвердить отримання послуги чи товару.

1 КОММЕНТАРИЙ

  1. Виправте помилку За словами Олександра Вітязя, який курує (керує). Дякую! Але краще б написати так: «За словами Олександра Вітязя, керівника банку у сфері IT-напрямку, новий сервіс…»

Добавить комментарий