Інтернет-банкінг від найбільшого в Україні «ПриватБанку» продовжує розвиватися та отримувати нові несподівані функції. Одне із останніх нововведень – онлайн-магазин. В розділі «Покупки» тепер можна робити замовлення на одяг та інші товари.
223
Клієнти «ПриватБанку» частіше за все замовляють товари в інтернеті на тих сайтах, які підтримують оплату через «Приват24», адже це максимально зручно. Варто лише обрати товар і увійти у інтернет-банкінг, або ще, як варіант, – пройти швидку авторизацію через платіжну онлайн-систему і розрахуватися за товар через неї.

Тепер все стає ще більш простим – товари можна замовляти прямо у «Приват24». У відповідному розділі сайту можна замовити одяг та зробити інші покупки, оплативши товар однією зі своїх карток. Вам не доведеться авторизуватися, адже це робиться одразу при здійсненні входу в систему, тож покупки стануть ще біль зручними та швидкими. Єдина проблема — поки що маленький вибір товарів. Якщо «ПриватБанк» зможе побудувати великий інтернет-магазин всередині свого інтернет-банкінгу, у такого продукту дійсно є всі шанси стати популярним.

В. Костенко

Добавить комментарий