билеты

Найбільший в Україні банк починає продавати квитки на залізничний транспорт, які не треба обмінювати в касах на справжні. Тепер на квитках буде друкуватися спеціальний QR-код, тож із таким документом можна йти одразу на посадку в потяг.
билеты
Тепер не лише в «Укрзалізниці», а й в «ПриватБанку» можна купити квитки на потяг із QR-кодом. Це означає, що білет достатньо лише роздрукувати, після чого можна одразу йти на посадку. Провідники завдяки спеціальному мобільному пристрою сканують код на білеті, перевіряючі його справжність.

Квитки із QR-кодом на залізничний транспорт можна придбати на спеціальному сайті «ПриватБанку» із реалізації електронних квитків, або ж в системі «Приват24». В обох випадках квиток можна оплатити банківською карткою в інтернеті, не виходячи з дому. Після цього ви отримуєте на електронну пошту білет, який треба роздрукувати. Білет не потрібно обмінювати на справжній в касах «Укрзалізниці», із ним можна одразу йти та сідати на потяг. Якщо можливості роздрукувати білет немає, то можна просто продемонструвати його електронну версію на смартфоні або планшеті.

Слід зазначити, що білети із QR-кодом продаються лише на основні напрямки залізничного сполучення, для інших потягів схема купівлі залишається старою – електронний білет треба не лише роздрукувати, а й обміняти в касі на справжній.

В. Костенко

Добавить комментарий