Сайт SeoWizard
Український інтернет-ринок, нарешті, отримав доступ до переваг роботи із системою просування сайтів Wizard. Від сьогодні Wizard.Sape не лише доступна для розкрути українських сайтів, але й готова враховувати усі особливості місцевого ринку. В Росії сервіс запрацював ще минулого року. Сервіс просування від Wizard дозволяє зменшити роботу оптимізатора в декілька разів.
Сайт SeoWizard

Wizard.Sape – унікальний сервіс, який може усі рутинні завдання оптимізатора звести до автоматичного виконання. Так, система здатна вирішувати цілу низьку складних завдань, таких як аналіз внутрішніх показників, оцінка конкуренції на ринку. Також Wizard.Sape легко підбирає кращі пошукові запити і закуповує зовнішні посилання завдяки «розумній» системі відбору.

Представники сервісу запевняють, що перед запуском Wizard.Sape вивчили особливості місцевого українського ринку, тож просування буде здійснюватися із максимально великою ефективністю. Wizard, окрім цього, готовий запропонувати особливі стратегії просування, які адаптовані до українських пошуковиків Google та Yandex. Є в системі і регіональна функція фільтрації міграції користувачів. Тож, просування в зоні .UA має бути на вищому рівні, впевнені фахівці.

В. Костенко

Добавить комментарий