Компанія Google повідомляє про запуск нової програми, яка допоможе в Україні більш ефективно працювати з контекстною рекламою. В офіційному блозі інтернет-гіганта розповіли, що програма допоможе з ресурсами та навчанням тим, хто планує працювати з Google AdWords.

Лого Google

В офіційному блозі йдеться про те, що програма для агенцій безкоштовна і повинна стати допоміжним інструментом для тих, хто використовує продукти компанії для роботи з клієнтами. Для того, щоб пройти навчальний інтернет-курс з маркетингу, треба зареєструватися в системі «Google для Агенцій». Після проходження курсу кожен учасник отримає подарункові купони, які стануть у нагоді для залучення клієнтів у AdWords. Пропозиція щодо подарункових купонів діє лише до 30 квітня.

Програму розробили для веб-майстерів та агенцій, що працюють с контекстною рекламою. Завдяки програмі можна оволодіти навичками успішної роботи з усіма комерційними рекламними продуктами від Google. У перспективі навіть передбачені семінари, тренінги та іспити, в результаті яких можна стати офіційним Партнером компанії.

Владимир Костенко

Добавить комментарий