Холдинг UMH Group та холдинг Digital Ventures оголосили про створення одного з найбільших в Україні сейлз-хаусів.

Лого УМХ

Як повідомили нам в УМХ, новий сейлз-хаус називатиметься Digi Media і запуститься 1 січня 2012 року. В його рамках буде об’єднано 16 потужних інтернет-майданчиків з 400 млн переглядів щомісяця. Продажі здійснюватимуться за принципом єдиного вікна, а охоплення аудиторії українського інтернету в Digi Media становитиме 44%.

Генеральним директором сейлз-хасу стане Віталій Гордуз, який суміщатиме цю посаду з посадою керівника інтернет-активів UMH Group. Виконавчим директором Digi Media стане Гжегож Севастьянович, який раніше обіймав посаду директора з розвитку бізнесу Digital Ventures. Юлія Трибушна (директор з продажів Bigmir-UMH) очолить продажі в сейлз-хаусі.

За словами Віталія Гордуза, наступного року ринок інтернет-реклами в Україні виросте на 25%, а сейлз-хаус Digi Media зможе зайняти частку в 45% в медійній інтернет-рекламі.

Перелік сайтів, що увійшли до Digi Media та їх охоплення інтернет-аудиторії України за даними Gemius:

Нагадаємо, що всього 2 тижні тому був створений сейлз-хаус T-Sell, який очолив Олександр Тисменецький. T-Sell продає рекламу для української аудиторії на сайтах Mail.ru Group та РБК-Україна.

Источник

Добавить комментарий