Один із найстаріших в Україні порталів восени закриють, бо сайт морально застарів і вже не приносить тих прибутків, що раніше. Власник порталу, ресурс i.ua, перенесе остаточно поштову службу до себе і зупинить роботу Gala.net восени цього року.

Лого УМХ

Український медіа холдинг (УМХ) має намір остаточно припинити роботу сайту Gala.net. Зараз портал вже не приносить значних прибутків, як раніше. На основі порталу створять так званий «нішовий сайт». Користувачів Gala.net вже попередили, що портал восени припинить роботу. Поштовий сервіс сайту перенесуть на базу сервісів ресурсу i.ua, який і є власником Gala.net більше року. Після придбання старого українського сайту його аудиторію почали поступово переводити на власні сервіси.

Було вирішено, що Gala.net вже не врятувати редизайном чи реструктуризацією. Сайт, який почав роботу ще у 1995 році поступово втрачає аудиторію. Хоча нині його ще відвідують на місяць близько 300 тисяч людей. Портал вважають зараз морально застарілим, бо він побудований ще на основі чату, які були популярні більше 10 років тому. Формат порталу могли б змінити, але тоді б і зникла уся суть ресурсу, тож користі у таких змінах не бачать. Портал припинить роботу, але увійде в історію як один із перших популярних ресурсів українського інтернету.

Владимир Костенко

Добавить комментарий