Український портал tochka.net може вийти на рівень самоокупності у 2014 році.

Лого Tochka.net

Про це сьогодні на прес-конференції повідомили представники топ-менеджменту медіагрупи Україна, до якої, окрім порталу та інтернет-холдингу «Digital Ventures», належать телеканал ТРК «Україна», канали «Футбол», «Футбол+» та «Донбасс».

За словами менеджменту, великі надії покладаються на оновлений портал tochka.net – нещодавно він змінив свою стратегію, і перетворився з так званого горизонтального порталу у ресурс більш вузької тематики – розваг та lifestyle. Тепер над сайтом, де планується розвивати тематичні рубрики, працює близько 90 людей.

Цікаво, що на сайті Digital Ventures з нового року відсутні будь-які вакансії – згідно з повідомленням, команда порталу укомплектована повністю. Схоже, керівництво холдингу, яке вже інвестувало у портал кілька мільйонів доларів, вирішило не витрачати кошти на нових працівників. За даними наших джерел, за останні місяці роботу в порталі уже покинули кілька десятків людей.

Минулий рік став роком масштабних перетворень для порталу: в лютому в холдингу Digital Ventures, до якого належить Точка.нет, відбулися зміни у внутрішній структурі, а плани стати “порталом №1 в Україні” перенесли на рік. Проте, схоже що саме ця стратегія і виявилася для Точки.нет нездійсненною: влітку холдинг покинув Лукаш Щепанські, а восени портал втратив головного редактора Михайлину Скорик.

Источник

Добавить комментарий