Оголошення про вихід найпопулярнішої системи онлайн-платежів на український та російський ринок було помилкою.

Логотип PayPal

Українців та росіян, які зраділи можливості простих і зручних розрахунків в інтернеті, спіткало розчарування. Компанія PayPal заявила, що включила Україну та Російську Федерацію до переліку країн, де з вересня 2011 року діятиме її платіжна система, помилково.

«В останній версії нашої тарифної політики, що набуде чинності 24 вересня, Росія та Україна помилково включені до переліку країн, де можна приймати платежі в PayPal. Цю помилку буде виправлено», – заявив представник прес-служби компанії Марк Жоґі.

Водночас у компанії стверджують, що цікавляться російським та українським ринком та «пильно вивчають» їх, одначе для запуску PayPal у цих країнах потрібен час. Арсеній Расторгуєв, представник агентства Grayling, яке співпрацює з PayPal у Росії, заявив, що компанія поки що не планує запускати в цій країні нових сервісів.

Платити через PayPal з українських і російських платіжних карток можна, натомість отримувати гроші через цю систему – ні. Виняток становить повернення грошей за не отриманий товар, куплений на eBay, якому належить PayPal.

Источник

Добавить комментарий