Сервіс пошуку нерухомості російського порталу Mail.ru оголосив про вихід на український ринок. Тепер жителі міст України зможуть використовувати Недвижимость@Mail.ru для пошуку нерухомості в базі даних порталу.

Логотип Mail.ru

На даний момент на сайті розміщено понад 60 тисяч оголошень.  За словами віце-президента Mail.ru Олега Ільїчова, українці проявляють неабияку зацікавленість до сервісів порталу, тому компанія намагається задовільнити цей попит і оптимізує власні проекти для українських інтернет-користувачів. Як повідомив Ільїчов, уже були оптимізовані сервіси Работа@Mail.ru, Афиша@Mail.ru, Здоровье@Mail.ru, які показують релевантний контент для відвідувачів з України.

Партнером Mail.ru в Україні став холдинг Ria.ua, база даних якого була використана для наповнення realty.mail.ru українськими оголошеннями. Тому на Mail.ru тепер можна знайти оголошення нерухомості не лише з міст-мільйонників, а й багатьох обласних центрів.

За даними Gemius, щомісячна аудиторія розділу Недвижимость@Mail.ru становить 170 тис українських відвідувачів. Загальна кількість відвідувачів порталу Mail.ru в Україні – понад 5 млн.

Згідно з даними рейтингу Bigmir, до трійки лідерів порталів нерухомості в українському інтернеті входять domik.net, realt.ua та dom.ria.ua.

Источник

Добавить комментарий