Нова система продажу квитків на потяги через інтернет повинна запрацювати вже до кінця квітня. Фахівці із «Укрзалізниці» зараз працюють над її вдосконаленням. Як повідомляють в організації, купити залізничний квиток можна буде завдяки будь-якій сучасній системі електронних розрахунків.

Не так давно фахівці «Укрзалізниці» оновили офіційний сайт організації. Але він і досі залишається для багатьох користувачів складним, незрозумілим і працює швидше у тестовому режимі. В прес-службі «Укрзалізниці» повідомили, що фахівці наразі працюють над впровадженням абсолютно нової системи продажу електронних квитків та перевізних документів. Обіцяють, що оновлена система матиме більш зрозумілий інтерфейс, а також система розрахунків повинна працювати з абсолютно усіма безготівковими платіжними системами, що діють в Україні.

В «Укрзалізниці» запевняють, що при розробці нової системи врахують досвід всесвітньо відомих компаній, що займаються пасажирськими перевезеннями. Міністр інфраструктури Борис Колєсніков заявив, що нова система продажу електронних білетів запрацює до кінця квітня. Поки ж, якщо вам вдасться успішно замовити білет на потрібний потяг на сайті залізниці, то усе одно його треба забрати на вокзалі перед подорожжю. Зробити це можна, як запевняють представники сервісу, без черги.

Владимир Костенко

Добавить комментарий