Венчурний фонд TA Venture спільно з Accel Partners, NEA, а також міжнародною групою інвесторів-ангелів інвестував в компанію Fantasy Shopper.

Лого Fantasy Shopper

Fantasy Shopper – це технологічна платформа для нової гри в шопінг, доступної в соціальних мережах. Гравці можуть придбати останні зразки одягу в реальних інтернет-магазинах і повідомити про це своїх друзів.

На сайті Fantasy Shopper користувачі мають змогу витрачати віртуальні гроші («Fantasy Money») для придбання віртуального одягу, створювати комплекти з такого одягу, а також поповнювати віртуальний гардероб своєї мрії. Крім того, клієнти можуть розблокувати коди спеціальних знижок і виграти реальні ваучери на покупки в тих магазинах, які їм найбільше сподобалися.

За словами Вікторії Тігіпко, директора TA Venture, інноваційна платформа соціального шопінгу, яку розробила компанія Fantasy Shopper, інтегрує електронну комерцію з роздрібною офлайн торгівлею предметами одягу в унікальне розважальне середовище. У цього проекту є високі шанси стати платформою соціального шопінгу номер один у світі, яка перетворить процес покупки в захопливу соціальну гру.

За словами представників компанії Fantasy Shopper, яка розпочала свою діяльність у Великобританії у жовтні 2011 року, кошти, отримані від інвестиції, будуть використані для розвитку бізнесу, а також виходу компанії на міжнародний ринок.

Компанія має намір надати можливість користувачам здійснювати покупки не лише у Лондоні, як зараз, а й в інших центрах світової торгівлі. Зараз в її базі понад 100 тис. речей від 40 роздрібних продавців одягу, аксесуарів і спортивних товарів.

Минулого року Fantasy Shopper стала переможцем п’ятого щорічного конкурсу «Amazon WebServices (AWS) Start-Up Challenge».

Источник

Добавить комментарий