Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua, що знаходиться на Осокорках захопив УБОЗ, про це Watcher повідомив власник компанії Денис Олєйніков.

Логотип ProstoPrint

Сам він зараз перебуває в Одесі, і терміново виїхав в Київ. За його словами, сьогодні в офіс увірвались представники УБОЗу. Один з працівників компанії встиг набрати Дениса та покласти телефон на стіл, то ж йому вдалось почути, що відбувалось протягом перших десятків секунд.

Представники УБОЗу сказали, що це обшук. Всіх працівників поклали обличчям на землю, заборонили виходити в туалет, по воду, користуватись телефоном. Далі зв‘язок зник.

Денис наразі не розуміє, в чому проблема. Його бізнес – це СПД, і нема ніяких передумов для того, щоб ними займався УБОЗ. Компанія працює цілком легально – випускає футболки з різноманітними текстами та зображення. Самі футболки завозяться з-за кордону і легально розмитнюються в Україні.

Разом з тим, Денис повідомив, що тиждень тому до них зателефонував хтось з незнайомого телефону і натякнув, щоб компанія припинила розповсюдження футболок з надписом «Спасибо жителям Донбасса». Денис відповів незнайомцю, що футболки будуть й надалі продавати, оскільки не містять жодного образливого слова, але незнайомець повідомив, що це їх вибір.

Оновлено (19:18): Як нам щойно стало відомо, всіх працівників компанії Prostoprint вивели з офісу на заднє подвір’я (офіс ProstoPrint знаходиться в окремому будинку).

Частина правоохоронців в цей час перебуває в офісі, і що вони там роблять – невідомо. Вони надалі не дозволяють користуватися телефонами і нічого не пояснюють родичам, які почали приходити до офісу. Окрім працівників ProstoPrint, захопленими також виявилися деякі клієнти, які перебували в цей час в офісі.

Источник

Добавить комментарий