Лого ПУМБ
Український банк «ПУМБ» презентував свій мобільний додаток iPUMB для смартфонів на базі ОС Android. Користувачі смартфонів та планшетів із найпопулярнішою в Україні мобільною операційною системою тепер отримали змогу виконувати безліч банківських операцій за допомогою свого мобільного пристрою.
Лого ПУМБ

Раніше банк «ПУМБ» вже випустив мобільні додатки для операційних систем iOS і Windows Phone, але тільки зараз відбувся реліз додатку для Android. Його вже можна безкоштовно завантажити в Google Play – додаток є аналогом інтернет-банкінгу «ПУМБ-онлайн» і дозволяє виконувати найбільш популярні банківські операції через смартфон. Завдяки додатку можна дізнатися про стан власного рахунку, відкрити депозит, поповнити його, або ж закрити, зробити платіж по кредиту, переглянути виписки за рахунком, замовити пластикову картку та багато іншого. Серед послуг, які частіше становляться найпопулярнішими в мобільних додатках, тут присутнє і поповнення мобільного рахунку з банківської картки.

Мобільний додаток хоча й працює простіше, ніж повноцінна браузерна версія, однак пропонує не менший рівень безпеки: кожен раз при вході в акаунт треба підтверджувати вхід паролем, висланим на мобільний телефон користувача.

Окрім банківських традиційних послуг, користувач має змогу через додаток передивлятися актуальні курси валют, або ж дізнатися про найближчі банкомати банку та банків-партнерів, де можна знати готівку.

В. Костенко

Добавить комментарий