Лого AntiCyber
В Незалежній асоціації банків України розробили спеціальний сайт, відвідувачі якого можуть дізнатись про небезпеку кіберзлочинства и шляхи боротьби із цим видом злочинів. На сайті міститься інформація про кіберзлочинство, пов’язане з крадіжками грошей як в інтернеті, так і через банкомати.
Лого AntiCyber

Кіберзлочинство стає все більш актуальною темою – злочинів, пов’язаних із крадіжкою грошей в мережі, стає все більше. Тому вичерпну інформацію про новий вид шахрайства, що загрожує багатьом українцям, вирішили зібрати на сайті anticyber.com.ua. Сайт розроблений у рамках проекту «Протидія кіберзлочинству», який має на меті попередити якомога більше громадян про небезпеки сучасних злочинів, що дозволяють поцупити гроші в інтернеті або ж через банкомати.

На сайті розповідається про основні види кіберзлочинів і шляхи протидії ним. Також користувачі можуть ознайомитись із історією боротьби із злочинцями в мережі як в Україні, так і у світі в цілому. Прості правила, що пропонуються користувачам, повинні підвищити безпеку використання електронних грошей. Користувачі сайту можуть дізнатися й проте, як треба діяти при виявленні ознак кіберзлочину. Партнерами проекті виступають 19 українських банків, МВС та Національний банк України.

В. Костенко

Добавить комментарий