Лого Приват24
Все більше компаній починають впроваджувати практику, при якій користувачам пропонують знаходити недоліки в роботі програм і сервісів за гроші. Причому розмір винагород може становити дійсно немалу суму. Так, Google готовий виділяти на такий пошук недоліків мільйони доларів, а ПриватБанк – сотні тисяч гривень. Зрештою, такі винагороди допомагають вдосконалити роботу сервісів і зекономити на вірогідних збоях ще більше коштів.
Лого Приват24

ПриватБанк знову пропонує чималі гроші за простий пошук недоліків у роботі сервісів і програм банку. У банку розповідають, що витратили на програму з початку її роботи вже більше 200 тисяч гривень. А працює вона вже з 2011 року. В першу чергу недоліки пропонують шукати в роботі сервісу Приват24. Їх може знайти будь-який клієнт банку, що користується інтернет-банкінгом. Але окрім цього, в банку пропонують шукати недоліки ще в мобільних додатках від банку, бо сьогодні все більше клієнтів починають користуватися для роботи з банком мобільними платформами.

Банк навіть пропонує шукати недоліки в роботі банка не тільки в інтернеті, а й в оффлайні. Якщо недолік дійсно підтверджується, то банк виплачує винагороду розміром 10 тисяч гривень. Звичайно, щоб такий недолік підтвердили, треба щоб він був суттєвий.

В. Костенко

Добавить комментарий