Лого VK
Один із найпопулярніших сайтів в Україні і Росії оприлюднив правила, за якими зможуть долучитися до рекламної мережі сайти. Саму ж програму рекламної мережі сайт планує запустити вже за декілька тижнів. А тестує власну рекламну мережу ВКонтакті вже з осені минулого року.
Лого VK

Рекламна мережа ВКонтакті стартує вже менш ніж за місяць, тож у популярній соціальній мережі поспішають повідомити основні правила, за якими будуть відбиратися сайти для участі в мережі. Слід зазначити, що правила досить традиційні – для участі в рекламній мережі сайт повинен мати не менше 300 унікальних відвідувачів на день, розташований ресурс має біти лише на платному хостингу, а його контент не повинен порушувати чинне законодавство. Лише поки не зрозуміло, як у цьому плані будуть працювати з українськими сайтами – перевіряти їх згідно з вимогами законів РФ?

Як би там не було, вимоги стандартні – сайт не повинен представляти собою онлайн-казино або інший ресурс, який пропонує сумнівний спосіб заробітку. Також на сайті не повинно бути контенту, що порушує авторські права – музики, відео, фото, усе повинно бути законне. Не може міститись на сайті образливий зміст, порнографія, заклики до расової, релігійної чи будь-якої іншої нерівності. Також, (це вже власна ініціатива ВКонтакті, а кажуть, що навіть особисто Павла Дурова) не будуть допускати сайти, що рекламують алкогольні напої і тютюнопаління. З цих же мотивів, немає відповідної реклами й у самій соцмережі, хоча порнографію та інший заборонений контент знайти на ресурсі зовсім не складно.

Ще є час приєднатися і до тестування рекламної мережі. Це можна зробити на сайті рекламного партнера ВКонтакті «Social Tank».

В. Костенко

Добавить комментарий