IDCEE
Квитки на одну з найбільших інтернет-конференцій Європи вже з’явилися у продажу, причому до 10 квітня їх можна буде придбати зі знижкою. За словами самих організаторів, IDCEE 2013 експерти вже відносять до п’ятірки головних конференцій у сфері інтернет-технологій та бізнесу. Конференція традиційно проходитиме у Києві з 10 по 11 жовтня у Виставковому центрі «АККО Інтернешнл».
IDCEE

Усі учасники конференції «IDCEE 2013: Інтернет-технології та інновації», що проходитиме восени у Києві, вже мають змогу придбати на захід квиток. В столицю України традиційно з’їдуться авторитетні фігури ринку інтернет-технологій з усього світу – представники венчурних фондів, стартапів, інвестори, бізнес-ангели, експерти і просто успішні бізнесмени галузі. Власники стартапів з усієї Східної та Центральної Європи матимуть змогу отримати експертну оцінку своїх продуктів, а можливо, й залучити до них фінансування. Усього в цьому році, як очікується, на конференції зберуться близько 2,5 тис. учасників, серед яких – більше 300 інвесторів.

Що стосується новинок на цьогорічній конференції, то до таких можна віднести ексклюзивну сцену Tech Stage, на якій виступатимуть експерти успішних компаній. Найкращі стартапи в рамках конференції отримають грошові винагороди, призовий фонд конференції складає загальну суму 30 тис. євро. Що стосується цін, то до 10 квітня будуть діяти акційні пропозиції. Згідно з ними квиток для учасника або інвестора коштує 1639 гривень, або 2189 гривень для стартапів. При замовленні 5 або більше квитків в одній категорії – один квиток можна отримати безкоштовно.

В. Костенко

Добавить комментарий